Werkzoekers worden Werkvinders!

 

Job Buddy ziet de noodzaak van het varen van een andere koers in 2019.

Naast het blijven begeleiden van werkzoekenden (want er blijven altijd mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben bij hun zoektocht naar ander werk, er blijven altijd mensen die door een reorganisatie of door ziekte hun baan kwijtraken) gaan we meebewegen op de golven van de conjunctuur. In 2019 gaan we de ondernemers ondersteunen bij het vervullen van vacatures. We gaan verbindingen leggen tussen onze deelnemers maar ook met werkzoekenden die niet zijn aangesloten bij Job Buddy”.

Maar hoe gaat Job Buddy dat doen?

Job buddy kent drie categorieën sponsors; vertrouwde betalende sponsors, sponsors in natura en nieuwe sponsors 

Het aanbod voor betalende sponsors is als volgt:

Opnieuw sponsoren van Job Buddy in de vorm van een jaarabonnement op Job Buddy, de kosten zijn €400 per jaar.

De trouwe sponsor een cheque ter waarde van € 750 – gekregen, deze cheque kunnen ze eenmalig inleveren. Hiervoor gaat Job Buddy de werving voor 1 vacature organiseren.

Deze werving zal uitgebreider zijn dan de sponsors tot nu toe gewend zijn. Job Buddy maakt een wervende vacaturetekst op en zet deze uit binnen de deelnemers maar Job Buddy gaat ook actief werven op social media en vacature sites. Op de achterkant van de cheque staat ook nog een korting  van 50% ter waarde van € 1000 op de selectie van kandidaten.

De sponsors in natura blijven dit doen in 2019 maar sluiten daarnaast een jaarabonnement op Job Buddy af voor een gereduceerde prijs van €100. Daarbij krijgen ook zij als trouwe sponsor dezelfde cheque.

Natuurlijk gaat Job Buddy ook nieuwe sponsors zoeken.  Job Buddy gaat de stads en dorpsgrenzen loslaten. Daardoor wordt Job Buddy ook bereikbaar voor werkzoekenden in andere gemeentes.. Job Buddy gaat op zoek naar werkgevers die te maken hebben met personeelstekorten waar ze de werving en selectiediensten voor kunnen leveren. Hiervoor sluiten zij een abonnement af voor €400 per jaar. Zij kunnen tegen bijbetaling gebruik maken van werving vacature voor een vacature voor €750 en  selectie per vacature voor €1000 per vacature.

Doordat Job Buddy intensiever gaat samenwerken met haar sponsors worden verbindingen gerealiseerd die ertoe leiden dat vacatures sneller worden ingevuld en werkzoekenden sneller een baan vinden in de regio.

Wilt u meer informatie over Job Buddy. Wilt u sponsor worden of in 2019 meedoen als werkzoekende of Buddy. Stuur dan een mail naar  astrid@jobbuddy.org