Werkzoekers worden Werkvinders!

 

Over ons

Met Job Buddy helpen we gezamenlijk werkzoekenden sneller een baan te vinden. Solliciteren, ofwel zoeken naar een baan is een eenzaam proces. Een buddy koppelen aan een werkzoekende zorgt voor stimulans, reflectie en zelfontwikkeling. Zo staat de werkzoekende er niet alleen voor, maar wordt gestimuleerd en behaalt daardoor eerder resultaat.

Wij maken een unieke verbinding tussen werkzoekenden en lokale ondernemers

Wie zijn de buddy's?

"Iedereen met gezond verstand, maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuningskracht kan buddy worden. Je kan denken aan gepensioneerden of mensen die naast hun baan op deze manier iets willen betekenen voor een dorpsgenoot. Maar het kan ook zomaar een oppas oma zijn, die drie dagen per week de kleinkinderen heeft en op de andere dagen gaat 'buddy'en'.

Werkwijze:

De werkzoekenden en buddy's bezoeken twee dagen een sollicitatietrainingen. De buddy’s volgen een tweedelige buddy-training waarin zij coaching vaardigheden krijgen aangereikt. Daarnaast organiseren we iedere maand  "Job@Park" waar de werkzoekenden en buddy’s, elkaar ontmoeten. Tijdens een informele borrel worden ervaringen uitgewisseld, genetwerkt en de sociale contacten onderhouden. Het sociale element is een belangrijk onderdeel van deze activiteit.

Alle werkzoekenden en buddy's zitten met elkaar in een groeps-app. Vacatures worden uitgewisseld en men steunt elkaar bij teleurstellingen en viert met elkaar de successen. Zo heb je niet het gevoel er alleen voor te staan.

Aanmeldingen of vragen?

 astrid@jobbuddy.org

Bestuursleden:

Astrid Selier (Voorzitter)

Coördinator Job Buddy

Loopbaancoach; gespecialiseerd in outplacement trajecten en re-integratie tweede spoor.

Eigenaar van Stimulanszz   http://stimulanszz.nl/

  

René van Giezen (Secretaris)

Commerciële Freelancer, ondersteuning voor korte en langere commerciële trajecten. Media adviseur Sales (Leiderdorps Weekblad, Unity FM/TV en LOS Magazine.

Eigenaar van 071Media plus

http://www.071mediaplus.nl/

 

 

Hans Capel (Penningmeester)

Bankier en Commerciële Finance, oud secretaris van de Ondernemingsvereniging Leiderdorp. Lid van BV Leiden en Rotary Leiden