Werkzoekers worden Werkvinders!

 

Nieuw: Stichting Job Buddy gaat samenwerken met Incluzio Leiderdorp. Vanaf 25 april aanstaande organiseren wij samen een maandelijks sollicitatie-café in de Sterrentuin van 10.00 tot 13.00 uur.

Leiderdorpers die op zoek zijn naar werk gaan gezamenlijk en onder begeleiding van een loopbaancoach van Job Buddy en de activeringscoach van Incluzio aan de slag.

Werken aan je cv, je LinkedIn profiel opstarten of bijwerken, vacature sites bekijken, een goede sollicitatiebrief schrijven, netwerkbijeenkomsten zoeken en elkaar ondersteunen, het kan en gebeurt allemaal tijdens het sollicitatie-café.

Het sollicitatie-café is een ideale plek voor deelnemers van Job buddy om hun buddy te ontmoeten en met extra ondersteuning van Job Buddy aan de slag te gaan, deelnemers kunnen ook zelf komen omdat het een prettige manier is om in de actie te blijven en gemotiveerd te raken en te blijven dankzij het contact met anderen.

Ook werkzoekenden die niet deelnemen aan Job Buddy zijn van harte welkom, het is een plek voor ondersteuning en advies.

Tijdens het sollicitatie-café ga je zelf aan de slag, je neemt je lap top mee en logt in. Voor koffie en thee wordt gezorgd door Incluzio en ondertussen vraagt de loopbaancoach hoe het met je gaat, wat je van plan bent te gaan doen de komende uren en je krijgt advies. Ben je de vorige keer ook geweest; dan wordt er geïnformeerd naar de resultaten van de acties van die maand ervoor. Wat heb je in de tussentijd ondernomen? Heb je een positieve reactie gekregen op je brief? Zo niet, waar zal dat dan aan liggen, is er ergens een verbetering te realiseren? Ben je nog op de goede weg? Ga je die aanpassen en hoe ga je dat doen?

Het doel van het sollicitatie-café is: actief aan de slag, aan de gang blijven, sociaal contact en professioneel advies. Desgewenst kunnen deelnemers kennis maken met Job Buddy en zich aanmelden.

Het sollicitatie-café zal de komende maanden plaats vinden op:

25 april, 22 mei, 27 juni en 29 augustus van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie: De sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, 2352 KA Leiderdorp

Kosten: €10 per keer

 Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Astrid Selier

astrid@jobbuddy.org  

Meer informatie kan ook worden via de mail worden opgevraagd, desgewenst nemen we telefonisch contact met je op.