Werkzoekers worden Werkvinders!

 

Stichting Job Buddy maakt van werkzoekers werkvinders.          

Insight is een eigenzinnig administratiekantoor met enthousiaste mensen. Met plezier en ondernemingszin wordt vakmanschap geleverd. Een strakke administratie is het vertrekpunt. Bij Insight geven ze verrassende en persoonlijke adviezen, met betrouwbare stuurinformatie én een frisse kijk op de cijfers laten ze ondernemers anticiperen op de toekomst.  Pim Klop, Wilma Habes, Winny Roggeveen en Yvonne Zwetsloot zoeken een nieuwe collega.

 Financieel – Administratief Medewerker

20 uur per week – flexibele werktijden 

De werkzaamheden zullen met name bestaan uit het samenstellen van jaarstukken, het verwerken van aangiftes en het opmaken van jaardossiers.  

Word jij hier blij van, en ben je in het bezit van de juiste vaardigheden en competenties op HBO niveau om de werkzaamheden professioneel uit te voeren? Dan mag je reageren.

Van belang is dat je zelfstandig kunt werken en je communicatief vaardig bent. Uiteraard ben je goed met cijfers, accuraat en maak je graag analyses waar vanuit je oplossingen aandraagt. Een vereiste is dat je goed uit de voeten kun met Excel en Unit4 Audition of Vision Planner. Ervaring met Exact Online en Nextens aangiftesoftware zou prettig zijn.  

Ben je enthousiast geworden en zie je hier je nieuwe uitdaging voorbij komen?

Twijfel dan niet langer en reageer! 

Stuur een motivatiebrief met cv en representatieve foto ter attentie van Astrid Selier.

 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld