Werkzoekers worden Werkvinders!

 

Horesca Horecavo in Leiderdorp totaalleverancier – groothandel voor de regionale horeca heeft ons gevraagd te zoeken naar twee geweldige:                                     

Magazijnmedewerkers  

Bewezen hardwerkende collega's die het (vries)magazijn niet vrezen! 

Horecavo BV is een jong dynamisch familiebedrijf. De (werk)sfeer is open, informeel, klantgericht en daar doen ze echt alles voor. Samen aanpakken is de norm. Iedereen kent elkaar en is vanuit zijn/haar rol betrokken bij het proces.

 Als de horeca het druk heeft, draait Horecavo op volle toeren. Iedereen doet er een schepje bovenop om alles en op tijd te leveren. Dat vinden zij leuk en gewoon en klanten waarderen dat enorm Tevreden medewerkers, tevreden klanten. Een goede sfeer op het werk vinden ze bij Horecavo belangrijk, iedereen moet zich gewaardeerd voelen en respect voor elkaar hebben. Er is aandacht voor open communicatie en plezier.

Ben jij zelfstandig, een teamspeler? Neem je je verantwoordelijkheden, word je blij van het neerzetten van een mooie prestatie en blije klanten en herken je jezelf in onderstaande punten? 

·        Hou je van aanpakken en vind je fysiek werk leuk?

·        Is werken in het vrieshuis voor jou geen probleem?

·        Heb jij de flexibiliteit om bij drukte een tandje bij te zetten en in rustigere tijden minder te werken?

·        Hou je van vroeg opstaan en werken in het weekend?

·        Ben je al wat ouder en zie je bij Horecavo een nieuwe uitdaging?

·        Ben je juist wat jonger en vind je het leuk om een dynamische baan te hebben? Vind je het leuk om binnen het bedrijf door te groeien ?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De juiste instelling en lichamelijk zwaar werk aankunnen is belangrijk. 

De functies zijn fulltime. Dat wil niet zeggen dat je iedere week fulltime werkt. Je werkt standaard 3, 4 of 4,5 dag per week (in overleg) en 9 uur per dag. Op piekmomenten werk je meer uren/dagen. Dat kan op de zaterdag en tijdens piekmomenten ook op de zondag zijn. 

Salariëring en arbeidsvoorwaarde volgens de CAO voor de Foodservice en de Groothandel in levensmiddelen deel A. Ben jij 20-plus dan ligt het aanvangssalaris tussen de € 1800 en € 2000 op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van ervaring. De salarisbetaling geschiedt over een periode van 4 weken. Je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar en een reiskostenvergoeding. voor woon-werk verkeer. 

Ben je enthousiast geworden en zie je hier je nieuwe uitdaging voorbij komen? 

Twijfel dan niet langer en reageer! 

Sollicitaties worden uitsluitend in behandeling genomen indien je een motivatie voor deze baan en volledig cv inzendt.  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld