Werkzoekers worden Werkvinders!

 


Brasserie Park in Leiderdorp onderdeel uitmakend van de Brasseriegroep heeft ons gevraagd te zoeken naar een: Zelfstandig Werkend Kok

Brasserie Park voert een klassieke kaart met een moderne inslag. De chef-kok haalt met zijn team inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Bij Brasserie Park kun je terecht vanaf 11.00 uur voor de lunch en vanaf 17.00 uur voor het diner. Altijd is er bedrijvigheid bij Brasserie Park. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras. Als je komt wanneer het buiten koud is wacht binnen een knisperend haardvuur. Er is altijd voor elk wat wils.

Werken bij de Brasseriegroep betekent dat je deel uitmaakt van een groot team. Primair kom je om te werken maar je komt vooral om een leuke tijd te hebben en je passie te delen met je collega’s. Binnen de groep zijn er voldoende (door)groei mogelijkheden en behoort de flexibiliteit in werk locaties tot de mogelijkheden. Ook de invulling van de werktijden is binnen de groep bespreekbaar zodat er een goede balans tussen werk- en prive kan worden gerealiseerd. Een plezierige werksfeer heeft een positieve uitwerking op de klanten en dat is wat men belangrijk vindt bij de Brasseriegroep. De Horeca CAO is van toepassing en daarnaast zijn er ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis bokslessen en deelname aan diverse opleidingen/ cursussen en trainingen.

      


Ben jij de nieuwe “zelfstandig werkend kok” die ervan houdt om de gasten van Brasserie Park iedere keer weer te verassen met heerlijke gerechten?

In de keuken werk je samen met je collega-koks mee aan de kwaliteit. Als onderdeel van het team streef je samen naar de perfecte beleving van de gasten.

·        Neem jij je verantwoordelijkheid, zie je wat er moet gebeuren en pak je dit ook zelfstandig op?

·        Of heb jij een afgeronde koksopleiding (niveau 3) of heb je middels werkervaring gelijkwaardig niveau behaald?

·        Heb je kennis van de HACCP regels?

·        Werk je netjes, kun je goed communiceren, ben je prettig in de omgang? Ben je niet bang om hard te werken en heb je            de nodige daadkracht?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je enthousiast geworden?

Twijfel dan niet langer en reageer! Wil je eerst nog informatie dan kun je contact opnemen met Astrid Selier 06-51655242

Sollicitaties worden uitsluitend in behandeling genomen indien je een motivatie voor deze baan en een volledig cv inzendt.

Stuur je sollicitatie naar astrid@jobbuddy.org 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld